Hell Dream Green Comfort Disk 80×10 cm jógapárna

Akció!

Hell Dream Green Comfort Disk 80×10 cm jógapárna

Original price was: 7,550 Ft.Current price is: 4,000 Ft.

Egy jógapárna, amelyet egész évben használhat. Pihentető támasz a meditációhoz, olvasáshoz és szunyókáláshoz – bármilyen időjárás esetén. Termékünk tökéletes otthoni és utazási célokra egyaránt.

Elfogyott

Cikkszám: HDGCD8010 Kategóriák: , , Címkék: , , , , ,

Egy különleges, mályvacukorszerű puhasággal büszkélkedő, multifunkcionális jógapárna – Bármilyen helyzetre!

A természet ihlette mintával díszített, prémium minőségű gerinckímélő, ortopédiai párnánk, immár sok vásárló szívébe belopta magát a gyönyörű dizájn és széleskörű kihasználhatóság miatt.

Miért érné be egy olyan párnával, amely rövid időn belül drasztikusan ellaposodik? Adja meg magának az esélyt, hogy végre felfedezhesse a lazítás valódi szépségét!

Ha Green Comfort Disk meditációs ülőpárna, akkor kivételes látvány és szellőzés.

Termékünk, mint egy csillagvirágos mező, szelíd és édes. Fantasztikus választás mindenki számára, aki szívesen tölti az idejét minőségi pihenéssel, jógával vagy más testmozgással. Miközben a munka utáni lazításhoz vagy otthoni tévénézéshez, olvasáshoz is tökéletesen alkalmas.

Higiénikus és könnyen tisztítható.

Az oldalán lévő 3D légáteresztő szövetnek, valamint a hideghabnak (amely csodálatos támaszt nyújt) köszönhetően, soha nem fog fájni a feje a kényelmi-szintet illetően. Tartós Green Forest huzata ellenálló, és stresszmentes kikapcsolódást biztosít Önnek.

Ráadásul megfelelő módon illeszkedik a legtöbb pozitúrához. Mindemellett olyan könnyű, hogy alig fogja érezni, amikor használja.

A nappaliban vagy a kertben? Egy cseppet sem számít!

Minden szempontból kifejezetten alkalmas a kültéri használatra, hűvös és száraz marad a forró nyári napokon. Az alsó réteg vízálló mivoltából fakadóan pedig gondmentesen pihenhet, szinte bármilyen, tetszés szerinti felületen. Ezáltal ideális kempingezéshez, fesztiválokhoz és kerti partikhoz is.

A 80×10 cm-es Green Comfort Disk tehát egy olyan speciális párna, amely mindenki számára tartogat még meglepetéseket. Mi pedig szívből reméljük, hogy legalább annyi örömet okoz Önnek, mint amennyit nekünk adott a tervezése és megvalósítása!

Tömeg 2.5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hell Dream Green Comfort Disk 80×10 cm jógapárna” értékelése elsőként