Hell Dream Memory Topper memóriahabos

Hell Dream Memory Topper memóriahabos

21,700 Ft74,375 Ft

Kiváló minőségű, emlékező habból készített fedőmatracunkat (topper) a kényelmesebb és magasabb minőségű alváshoz terveztük. Kivételes rugalmasságot, illetve nagyobb ergonómiai alátámasztást kínál.

Cikkszám: HDMTM Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

A matraciparban eltöltött tapasztalatból merítve, a Hell Dream megálmodott egy olyan, csodálatos emlékező hab bázisú fedőmatracot (topper-t), amelyet Ön minden helyzetben szeretni és értékelni fog. Termékünk, kategóriája legjobb ár-érték arányú modelljei közé tartozik, és erre hihetetlenül büszkék vagyunk.

Memory Topper: egy kivételes fedőmatrac, amelyben mindig megbízhat!

Ez egy olyan, speciális fedőmatrac, amely elsősorban a már meglévő, kemény vagy elhasznált matracok komfortfokozatának korszerűsítésére alkalmazható. Ugyanakkor egy új matraccal is egyszerűen párosítható, a még jobb alvásélmény biztosítása érdekében.

Termékünk egyik legfontosabb gyakorlati tulajdonsága, hogy alkalmazkodik a test kontúrjához, és így megszünteti az egyes testrészekre (például: váll, csípő) helyeződő, szükségtelen – ráadásul káros következményekkel járó – nyomást. Esetében, a 4 cm vastag emlékező hab magot steppelt huzatba burkoltuk.

Mert a jó alvás, jó befektetés!

A konstrukció aprólékosan ötvözi egy nagyszerű matrac minden pozitív tulajdonságát. A speciális memóriahab réteg puha, mint a selyem, és gyengéden körülöleli a testet.

Alvási pozíciótól függetlenül, megadja testének a szükséges alátámasztást, hogy a lehető legjobb körülmények között regenerálódhasson. Rezgéselnyelő tulajdonsága révén, az alvás teljesen zavartalanná válik. Egyik fél sem zavarja meg a másikat, amennyiben forgolódik az éjszaka folyamán.

A lenyűgöző alvásélmény tehát, a Memory fedőmatrac elengedhetetlen velejárója.

Vajon, milyen érzés lehet egy felhőn lebegni? – Termékünk biztosan közel jár a válaszhoz.

Az emlékező hab egy roppant fejlett anyag, amelynek legfőbb jellemzői a hőmérséklet-érzékenység, a puhaság és a rugalmasság. Ezért egyaránt képes kielégíteni a kényelem, valamint a biztonság iránti igényeket is.

A már említett ruganyossága miatt, sokkal komfortosabb a hagyományos matracoknál. Ráadásul hatékonyabban is szellőzik azoknál – távol tartva ágyát az atkáktól és más kellemetlenségektől.

Amikor a hagyományos elegancia találkozik a modern, de érzéki dizájnnal.

Memóriahabos topperünk egy valódi műalkotás. Kifinomult vonalaival nemes jelleget kölcsönöz hálószobájának.
Exkluzivitást és magas minőséget képvisel. Rendkívül puha és fényűző – olyan, mint egy valóra vált álom. Pompás, szteppelt huzatával a teljes kikapcsolódás állapotába kalauzolja Önt.

Itt az ideje, hogy csökkentse a rossz alvással kapcsolatos egészségügyi problémáit!

Ez a termék tehát mindent megad, amit egy memóriahabos matractól elvárna: tartósságot, optimális nyomáselosztást és kiemelkedő kényelmet – ami ideális, ráadásul költséghatékony választássá teszi az év, mind a 365 napjára.

Tekintse meg az Ön leendő fedőmatracához választható antibakteráliás és antiallergén tulajdonágokkal felvértezett, levehető huzatainkat is: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a fedőmatrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a fedőmatrac méretet melybe az Ön számára megfelelő topper belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es topperre, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es topperünk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő topper belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk topperét.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott topper méret árával!

Méretek N/A
huzat-levehetosege

Levehető

matrac-meret

200×100 cm, 200×120 cm, 200×140 cm, 200×160 cm, 200×180 cm, 200×200 cm, 200×80 cm, 200×90 cm

valaszthato-matrac-huzat

Aloevera sima, Carbon Plus, Cassino sima, Silver Life, Tencel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hell Dream Memory Topper memóriahabos” értékelése elsőként