Hell Dream Dinamic MemoTopper memóriahabos 6 cm vastag fedőmatrac

Hell Dream Dinamic MemoTopper memóriahabos 6 cm vastag fedőmatrac

29,405 Ft93,765 Ft

Kiváló minőségű memóriahabból készült fedőmatrac (topper), amely rugalmas alátámasztást biztosít az egészséges és mély alvás érdekében.

Cikkszám: HDDMTM Kategóriák: , Címkék: , , , , , , ,

Mi a Hell Dreamnél hiszünk abban, hogy a jó alvás elengedhetetlen a mindennapi feltöltődéshez és kiteljesedéshez. A testet és a lelket „megfiatalító” alvás a nap egyik legszebb pillanata. És Mi pontosan ezt a pillanatot szeretnénk a lehető legkellemesebbé, egyúttal legkényelmesebbé varázsolni Önnek.

Ebben lesz segítségére a különleges Dinamic MemoTopper!

Egy memóriahabos fedőmatrac, a különböző előnyök széles skáláját kínálja

Péntek este, vasárnap délután, vagy hétfő reggel – Mit számít ez? Memóriahabos termékünk minden egyes éjszakát különlegessé és pihentetővé varázsol; helytállva a komfort és tartósság szimbólumaként.

A legjobb alapanyagok felhasználásával készült: Egyesíti a lágy eleganciát, az egyedi szellemiséget és a funkcionális előnyöket. Amelyek ötvözete, a felejthetetlenül pozitív álmok, s pihenés előfutára lehet.

Összességében tehát, lenyűgöző hatást kelt és barátságos környezetet teremt a hálószobában, hogy Önnek kiegyensúlyozottan és boldogan teljen az ott töltött idő.

Miért pont memory hab?

Eme topper az emlékező hab mélyreható tulajdonságaival, aktívan gondoskodik az éjszakai jólétről. Remekül alkalmazkodik az Ön testformájához, és alvás közbeni mozgás rutinjához.

Hatékonyan csökkenti a kritikus pontokra helyezkedő nyomást, miközben mélyebb alátámasztást kínál ott, ahol szükség van rá. Ennek következtében, pontosan idomul a gerinc természetes vonalához.

Ugyanakkor, gyengéden biztosítja a pihentető éjszakai alvást, ami nagyszerűen enyhítheti a stresszt és az izmok feszültségét. Elősegítve ezzel – többek között – a jobb vérkeringést, valamint az energiadús mindennapokat.

Fedőmatracunk minden éjszaka emlékezteti Önt arra, hogy mennyire is szereti az ágyát.

Aludjon végre jól egy puha és finom, 6 cm vastag memory hab réteget tartalmazó fedőmatrac segítségével. Élvezze a rendhagyóan magas rugalmasságot, illetve a steppelt huzat nyújtotta extra szelídséget, amelyek reggelente sima, könnyed ébredéssel párosulnak.

Tekintse meg az Ön leendő fedőmatracához választható, prémium tulajdonságokkal felvértezett, levehető matrachuzatainkat is: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a fedőmatrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a fedőmatrac méretet melybe az Ön számára megfelelő topper belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es topperre, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es topperünk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő topper belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk topperét.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott topper méret árával!

Méretek N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hell Dream Dinamic MemoTopper memóriahabos 6 cm vastag fedőmatrac” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…