Hell Dream Medium Zsákrugós matrac – 23

Hell Dream Medium Zsákrugós matrac – 23

51,135 Ft166,495 Ft

A Hell Dream Medium zsákrugós matrac a teljes körű kényelem és kikapcsolódás jegyében született, a legmodernebb megoldások felhasználásával.

Az egyedülálló Hell Dream Medium zsákrugós matrac egy különösen magas színvonalú hybrid ágybetét. Ezért, a szerkezetének kulcsfontosságú jellemzői közé tartozik a masszív, megbízható, izgalmas rétegekben gazdag kialakítás, akárcsak a közepesen kemény komfort-fokozat.

Pompás választás mindazok számára, aki a jól megérdemelt, zavartalan pihenés élménye után kutatnak. És erre a célra egy masszív, professzionális kialakítású terméket szeretnének választani.

Amiért a Hell Dream Medium Zsákrugós matrac a tökéletes kiegészítője hálószobájának.

 • Eme zsákrugós matrac korszerű, kiemelkedő magjának összetételét az alábbi elemek alkotják: 4 cm Soya Super BIO Foam, 2 cm kemény hab, tűzött nemez, 13 cm zsákrugó, tűzött nemez, 3 cm hab.

Mindebből jól kivehető, hogy ez a termék egy aprólékosan kidolgozott, részletgazdag felépítéssel büszkélkedik. Mi több, egy kifejezetten optimális légáteresztő-képességgel bíró struktúrát alkot. Tervezése és gyártása során a legalkalmasabb alapanyagok kombinálására helyeztük a hangsúlyt. De, ez az ágybetét nem csupán produktív, hanem egyben gyönyörű, mutatós modell is, amely minden környezetben képe megállni a helyét.

A megújuló, növényi szója hozzáadásával: egy még feszesebb, tömörebb és rangosabb ár-érték arányú végeredményt nyertünk.

A modern technológiának köszönhetően, termékünk komfort-rétege egy ideális sűrűségű, exkluzív, szója (soya) habos feltéttel rendelkezik. Amely kitűnően leköveti az emberi test ergonómiáját, kiemelten a fenék és vállzónában.

Kifejezetten az extra kényelem, a pihentetőbb alvás, valamint a fenntarthatóbb jövő érdekében választottuk.

Ez a kényelmi platform egyszerre pazar és lélegző. Egyaránt hozzájárul a matrac különlegesen finom tapintásához, tartósságához, illetve kellemes hangulatához. Ráadásul, aktívan részt vesz az alvófelület hőmérsékletének kiegyenlítésében is.

A zsákrugós felépítés, minden eddiginél többet nyújt – kiváltképp a prémium alátámasztás tekintetében!

Ez a hibrid (vagy ismertebb nevén: kombinált matrac), a rugós technológia rendíthetetlen szilárdságát ötvözi, a népszerű habmatracok luxus tulajdonságaival. Mindezt a test és az ízületek támogatásának, valamint kényelmének tetézése érdekében.

Termékünk a zsákrugós rendszer révén, többlet stabilitást biztosít.

Esetében, minden egyes cella külön, egymástól függetlenül reagál a rá gyakorolt terhelésre. Ezért hatékonyan nyeli el a forgolódásból eredő rezgéseket és zajokat, valamint személyre szabottan oszlatja el testsúlyt. Így, a Hell Dream Medium zsákrugós matrac aktívan közreműködik a hát, a gerinc, illetve a nyak kifogástalan, fejlett alátámasztásában.

Amennyiben Hell Dream Medium zsákrugós matrac, akkor óriási élvezeti- faktor.

A szója habos kompozíció, illetőleg a rugós struktúra keverékének köszönhetően, Ön mindig finoman belesimulhat a matracba, amely azonnal – egy szempillantás alatt – vissza nyeri eredeti alakját. Amint, a rá kifejtett nyomás megszűnik.

Bőrének oltalmáról, a bársonyos és légáteresztő szövethuzatunk gondoskodik.

Az élvarrott (ezért nem levehető), OEKO-TEX® STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkező huzat-kollekciónk hozzájárul a matrac széleskörű hatékonyságához. Továbbá ahhoz, hogy védett maradjon a külső behatásokkal szemben.

Társaságában hűs és friss alvókörnyezetet élvezhet, kiemelkedő szakítószilárdság kíséretében.

Válasszon hát tetszés szerint a legkifinomultabb, elképesztően puha, steppelt darabjaink közül: Cassino, Aloevera, Carbon Plus, Silver Life, Tencel

Merüljön el végre egy kiadós, minőségi és nyugalmas éjszakai pihenésben!

Kezdje hát örömmel a napot az elsöprő összetételű, 22 centiméteres mag és 23 cm-es teljes magassággal büszkélkedő Hell Dream Medium zsákrugós matrac hozzájárulásával – Amelyet PE fóliába csomagolva szállítunk házhoz.

Ha pedig az életmód váltás és egészséges alvás kerül a terítékre, akkor ne érje be kevesebbel!

A legmagasabb szintű támogatás érdekében, szívből javasoljuk, hogy ismerje meg speciális ortopéd párnáinkat is, amelyek még tovább fokozzák a gerinc, alvás közbeni kiegyensúlyozottságát.

Nem érdemes tovább várni! A tartós anyagok és fejlett műszaki megoldások révén, Ön végre megfizethető áron élvezheti a pihentető alvás nyújtotta előnyöket.

Lehetőséget biztosítunk a választható méretektől való eltérésre! Amennyiben Önnek a matrac hosszúsága vagy szélessége nem megfelelő, úgy méretre tudjuk vágni. Ebben az esetben válassza ki azt a matrac méretet melybe az Ön számára megfelelő matrac belefér. pl: Önnek szüksége van egy 180×135 cm-es matracra, ebben az esetben az Önnek megfelelő méret a 200×140 cm-es matracunk. Nincs más dolga, mint megrendelni azt a méretet, melybe az Ön igényeinek megfelelő matrac belefér és a Pénztárban található MEGJEGYZÉS mezőben írja le nekünk a megfelelő méretet, melyre méretre kell gyártanunk matracát.

FONTOS! A termék ára megegyezik majd az Ön által kiválasztott matrac méret árával!

Tömeg N/A
Méretek N/A

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hell Dream Medium Zsákrugós matrac – 23” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

 • Akció! Akció!
  Disney Jégvarázs párnahuzat 40*40 cm
  Original price was: 1,540 Ft.Current price is: 1,000 Ft.
 • Hell Dream Little Teddy 25×30 cm minipárna
  Hell Dream Little Teddy 25×30 cm minipárna
  1,500 Ft
 • Gyerek ágyneműhuzat Disney Minnie 90×140cm, 40×55 cm
  7,000 Ft